Blir 2015 året då du gör en gruppresa till Kambodja?

Företaget Ansgarresor, som erbjuder gruppresor i världsklass, har en ny resa under 2015 som går till Vietnam och Kambodja. Perfekt för den som vill uppleva dessa två fantastiska länder i Asien!

Läs mer om gruppresor till Kambodja hos Ansgarresor.

Uppleva Kambodja på djupet

Resan går av stapeln i oktober 2015 och totalt planeras den till 17 resdagar. Resan börjar i Vietnam och du som resenär kommer få uppleva både de norra och södra delarna av landet. Därefter väntar en kryssning i ”Orientens Pärla” innan resan går vidare till Kambodja på dag 11.

I Kambodja står framförallt huvudstaden Phnom Penh på programmet och resan utlovar en totalupplevelse över vad staden har att erbjuda, framförallt genom den rika historien som finns i staden. Men resan är mångsidig och under tiden i Kambodja kommer resenärerna också få se Siem Riep och flera magnifika tempel som finns i landet.

Resan till Kambodja innefattar också ett besök i den gamla huvudstaden Angkor Thom med det fantastiska Bayontemplet. Tiden i Kambodja avslutas sedan med middag och cirkusshow på det världsberömda Circus Phare.

Detta ingår i gruppresan

För den som vill uppleva Vietnam och Kambodja på allvar rekommenderas en sådan här lång och omfattande gruppresa som Ansgarresor arrangerar i oktober 2015. Ansgarresor är en erkänt mycket duktig arrangör av längre gruppresor och att resa med Ansgarresor är en garanti för bra upplevelser planerade ut i minsta detalj.

Priset för hela resan går loss på 52 750 kronor, vilket inkluderar samtliga flygresor, transporter, dubbelrum, måltider, servicekostnader och svensk reseledning under alla 17 dagar som resan pågår. Tillkommer gör personliga utgifter och om resenären är intresserad av enkelrum istället.

Så helt klart rekommenderas att titta närmre på Ansgarresors gruppresa till Kambodja för att uppleva detta mångfacetterade land på djupet!

One thought on “Blir 2015 året då du gör en gruppresa till Kambodja?

 1. Emanuel

  Hej! Blev det någon gruppresa till Kambodja under 2015? 🙂

  Vilken åldersgrupp riktar sig resan mot? Vore intressant att veta mer om detta äventyr och vad mer man kan förvänta sig. Undrar bland annat hur det fungerar med barn på resan?

  Svara gärna om ni har fler resor på gång under 2017 till Kambodja eller Vietnam.

  Allt väl!

  Emanuel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *